EZEK VAGYUNKEzek_vagyunk.htmlEzek_vagyunk.htmlshapeimage_2_link_0
EZT TESSZÜKEzt_tesszuk.htmlEzt_tesszuk.htmlshapeimage_4_link_0

A Nonprofit Alapítvány 1992-ben jött létre azzal a céllal, hogy megteremtse a hazai civil szervezetek nyomtatott és elektronikus médiumát. Ahogy az évek múltak, a szektor igényei alapján a civil szervezetek alapvető működését segítő célok is bekerültek alapítványunk alapító okiratába, később pedig a szociális, munkaerő-piaci reintegrációs programok felkarolása révén az alapítvány célrendszere egyre komplexebb lett. Ma a Nonprofit Alapítvány már számos olyan területen tevékenykedik, amelyek a nem-nyereségérdekelt szervezetek munkáját segítik, elsősorban képzési, rendezvényszervezési és nyilvánossági területen.

A Nonprofit Alapítvány - egyéb tevékenységei mellett - több mint egy évtizede kínál munkaerő-piaci reintegrációs képzéseket a társadalom perifériájára szorult emberek számára.

Köszöntjük oldalunkon!

ISMERJE MEG TEVÉKENYSÉGEINKET!

Alapítványunk 2012. júniusában kezdte meg az Össze-Tett Erő nevű programjának megvalósítását, amelynek keretében a szabadulás előtt álló elítélteknek segítünk a társadalomba való beilleszkedésben. 2012 októberében útjára indítottuk Élhető Élettér című projektünket is, amelynek célja hátrányos helyzetű munkanélküliek reintegrációja a munkaerő-piacra.